Parking Zaventem Luchthaven

Geplaatst op 17-01-2023

Categorie: Reizen en recreatie

U kunt parking tarieven van luchthaven Zaventem vergelijken. Ook kunt u aanvullende informatie bekijken (o.a. adres gegevens) over de diverse parkings op en nabij luchthaven Zaventem. Mocht u een goede- of negatieve ervaring hebben met een van de parkings plaatst u dan gerust uw ervaring bij de desbetreffende parking. Er zijn diverse websites die onafhankelijk zijn en geen eigendom van de getoonde parkings. De websites zijn slechts informatief en tarieven kunnen veranderen. Zie onderaan deze pagina voor meer informatie.

Car hotel: Reserveer via een partner bij Car Hotel en u ontvangt 10% korting. (kortingen zijn niet verrekend in de getoonde prijzen) Bij laattijdige reservering (minder dan 48 uur) heeft Q-Park Car Hotel het recht een toeslag van 5,- euro aan te rekenen. Interparking: *10% korting bij Interparking P3 voor P Card houders. (kortingen zijn niet verrekend in de getoonde prijzen). Aankomsten Zaventem zijn voor de meeste Belgische passagiers logisch. De meeste aankomsten van vliegtuigen vinden daar ook plaats in Belgie. Na een aankomst kan je weer verder reizen met jouw auto die je tijdens de reis geparkeerd hebt.   

Aankomsthal en parkeren zaventem airport

Air parking heeft al 30 jaar een parking dienst. Het bedrijf is een van de kleinere parkings van de luchthaven. Nadat u bij de parking aangekomen bent kunt u uw wagen afgeven waarna deze voor u geparkeerd wordt. Als u enkele dagen of weken later weer geland bent op luchthaven Zaventem dan moet u een speciaal telefoonnummer bellen zodat u door Air parking van de luchthaven afgehaald wordt. In de winter bied de parking de service om uw autoverwarming van te voren aan te zetten zodat u in een warme wagen kunt wegrijden. Een vertrek uit Zaventem is dan wel zo veilig.

Car Hotel is een bekende parking op luchthaven Zaventem. De parking is deels overdekt en in drukke periodes deels onoverdekt. De parking is duurder dan veel andere parkings echter bied de parking een aantal betaalde extra services. Zo kunt u uw auto van binnen en van buiten laten wassen voor 14- tot 39 euro terwijl u op reis bent. Ook kunt u tegen betaling uw medereiziger laten verassen met een bosbloemen bij aankomst. De parking beschikt ook over een luxe shuttle die u in 8 minuten naar de terminal brengt. Tevens heeft de parking 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiliging. Op uw terugkomst kunt u op niveau 0 iedere 15 minuten een luxe shuttlebus verwachten. Kortom een veilige, comfortabele parking met een handig shuttle systeem.