Een passief inkomen met uw eigen startpagina website

Geplaatst op 08-03-2022

Categorie: Computer en internet

Wanneer u ondernemend bent ingesteld, dan is het niet lastig om een passief inkomen te genereren met uw eigen startpagina website. De bezoeker kan zijn website aanmelden voor een vermelding op uw site via een formulier, dat via het navigatiemenu eenvoudig te vinden is onder het kopje “Link toevoegen”. Daarbij kan de bezoeker kiezen binnen welke rubriek de link dient te worden geplaatst.

Het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services bevat alle functies die nodig zijn om een startpagina website te beginnen. U kunt eenvoudig dochterpagina’s aanmaken die automatisch aan een subdomein gekoppeld zullen worden. Dit doet u via een afgeschermde omgeving, waarbinnen u na de installatie van het script kunt inloggen om de website te beheren.

Daarbij kunt u uw startpagina website uitbreiden met extra functies via de diverse uitbreidingen die er verkrijgbaar zijn. Zo is er een uitbreiding die automatisch 65 verschillende dochterpagina’s inclusief de rubrieken voor u aanmaakt. Zo heeft u direct al een aantal interessante dochterpagina’s waarop links aangemeld kunnen worden en waarmee u geld kunt verdienen.

Het script kan aan Mollie worden gekoppeld voor het online ontvangen van betalingen. Binnen de beheeromgeving van het script kunt u de Mollie API key invoeren die nodig is voor het ontvangen van betalingen met Mollie. Nadat de bezoeker heeft betaald, zal de vermelding direct op uw website zichtbaar zijn. U kunt met het Startpagina Script zowel tijdelijke als permanente links aanbieden. Wilt u dat de bezoeker een link terug naar uw website plaatst, dan kunt u dat ook instellen. Het script kan zelf controleren of de retourlink daadwerkelijk geplaatst is.